Târgul de Voluntariat online – iVoluntar #explore

Organizațiile din educație solicită grup pentru digitalizarea educației
septembrie 3, 2020
Vă invităm să alergați pentru educația digitală!
octombrie 20, 2020

Târgul de Voluntariat online – iVoluntar #explore

Comunitatea ONedu România organizează în perioada 9 – 11 septembrie primul târg național de voluntariat online de anul acesta, numit iVoluntar #explore, care propune tinerilor să exploreze activități și oportunități de dezvoltare în cadrul a peste 15 organizații non profit.
Parte din Săptămâna Națională a Voluntariatului, vom avea 4 webinarii pe pagina noastră de Facebook, în cadrul căruia vom discuta cu ONG-urile implicate în educație, cultură, mediu, sănătate sau cazuri sociale. Ne dorim să aflăm poveștile lor și cum se implică în comunitate, cât și ce beneficii oferă voluntarilor acestora. De asemenea, participanții pot adresa întrebări punctuale reprezentanților și înscrie în timpul târgului în cadrul organizațiilor ca voluntari.
În fiecare zi, de la ora 10:00, vom afla noi oportunități și povești, care te vor face să susții mai multe organizații non-profit din România. Totodată, pe 11 septembrie, de la ora 14:00, vom afla povestea din spatele târgului și experiența organizatorilor. Urmărește pagina evenimentului (https://facebook.com/events/733274750769207) și implică-te activ în comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.