Avem nevoie de dumneavoastră pentru digitalizarea educației!

Vă invităm să alergați pentru educația digitală!
octombrie 20, 2020
Educația gălățeană pe timp de pandemie!
noiembrie 1, 2020

Avem nevoie de dumneavoastră pentru digitalizarea educației!

Comunitatea ONedu România, structura elevilor din învățământul preuniversitar, care militează pentru educația digitală, lansează consultarea privind nevoile elevilor, părinților și profesorilor, cu privire la aducerea actorilor educaționali mai aproape de educație și prioritizarea integrării modulelor în platforma Fii de 10.

Platforma Fii de 10, în curs de realizare, este concepută pentru managementul școlar și ca suport pentru orele de curs desfășurate atât fizic, cât și online. Prin intermediul structurii, platforma va fi pusă la dispoziție în mod gratuit tuturor școlilor din România, fiind implementată în mod pilot în Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Municipiul Galați. Platforma este finanțată de către comunitate, prin intermediul donațiilor de pe site-ul Comunității ONedu România și din cadrul Semimaraton Galați, care s-a desfășurat recent.

De asemenea, întreaga consultare va ajuta și la realizarea unei strategii de dezvoltare naționale pentru dezvoltarea educației, lansată de către Comunitatea ONedu România luna viitoare, în cadrul campaniei „Luna Educației Digitale”. 

Formularul lansat în spațiul online poate fi completat aici: https://go.onedu.ro/consultare-platforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.