Coaliția pentru Digitalizare, inițiativa elevilor pentru lansarea unei rezoluții privind sistemul educațional

Elevii solicită adoptarea strategiei SMART-Edu de către Ministerul Educației
iulie 15, 2021
Elevii români cer ministrului educației sprijin pentru tinerii refugiați!
martie 1, 2022

Coaliția pentru Digitalizare, inițiativa elevilor pentru lansarea unei rezoluții privind sistemul educațional

Comunitatea ONedu România, organizația elevilor care militează pentru digitalizarea educației, a lansat demersul Coaliția pentru Digitalizare, inițiativă ce are drept scop consultarea tuturor actorilor educaționali cu privire la nevoile și problemele acestora în sistemul de învățământ actual și propunerile privind soluțiile digitale care sunt necesare pentru îmbunătățirea educației copiilor.

În parteneriat cu Mereu pentru Educație Botoșani și Rețeaua Comunităților ONedu, elevii au de gând să realizeze în luna august consultări în regiunile țării, în mediul online, care vor duce la construirea Rezoluției Educației Digitale și la inițierea mai multor petiții pentru asumarea soluțiilor digitale și modificarea platformelor deja existente. Demersul vine la scurt timp după Raportul România Educată, pe care Comunitatea ONedu România îl consideră incomplet din punct de vedere al componentei de digitalizare.

Organizațiile și toți actorii educaționali interesați pot participa la consultări prin intermediul următorului formular: https://go.onedu.ro/consultari-rezolutie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.